• Ajándéktárgyak
  • 120 féle kisüsti pálinka, látogass el hozzánk még ma!
  • Minőségi magyar borok
  • a
  • Nagy Feró

Pálinkakóstoló program

Baráti társaság vagy céges csapat? Gyertek el egy különleges kisüsti pálinkakóstoló programra, ahol akár 12*2 cl-es programcsomagot is választhattok!

Pálinkát kóstolnék :)

Kisüsti pálinka bolt

Több mint 120 féle kisüsti pálinkából választhattok boltunkban! "Ez kicsit sok" Jogos a gondolat, de kollégáink segítenek kiválasztani a neked megfelelőt!

Kisüsti pálinkát vásárolnék! :)

Bérfőzés

A cefre kész, de nem tudod hol lehetne kifőzetni? Csalódtál a korábbi szeszfőzdék silány minőségében? Akkor gyere el hozzánk és főzesd ki pálinkád a két üstös látvány főzdénkben!

Érdekel a bérfőzés! :)

Minőségi magyar borok

Neked melyik a kedvenc borod? Fehér, Vörös, Rozé? Nálunk minden fajtából találsz áprilistól! Minőségi magyar palackozott és folyóborok kaphatóak a kibővült Veresi Pálinka és Borházban! Címünk: Veresegyház, Gödöllői út 2/A | GYERE ÉS KÓSTOLJ BELE! | Kiváló borok magyarország főbb tájegységeiről, Szekszárd, Villány, Tokaj, Eger... Minőség és kedvező árak!

Minőségi bort vásárolnék! :)

Minden, ami pálinka!

Pálinkakóstoló programok, bérfőzés, 120 féle kisüsti pálinka értékesítése Veresegyház szívében! Ha minőségi kisüsti pálinkát keresel, akkor itt a helyed! Kollégáink több éves szakmai tapasztalatának köszönhetően segítő kezet nyújtanak a pálinka szerelmeseinek! Gyertek el hozzánk egy rövid, de élménydús pálinkakóstolásra vagy ajándékozd meg magad, vagy ismerőseid egy finom kisüsti pálinkával! Saját pálinkát szeretnél? Ez sem jelent gondot, hozd el cefrédet és főzesd ki hagyományos két üstös látvány főzdénkben, ahol a minőség garantált!

Kérdésed van? Visszahívunk!

Pálinkakóstoló program, bérfőzés, kisüsti pálinka vásárlás, írd le kérdéseidet, kollégáink írásba vagy telefonon értesítenek!

Név:
Telefonszám:
Email Cím:
Kérdés vagy árajánlatkérés: